top of page

Ångest har ett oförtjänt dåligt rykte i den moderna människans situation. Samtidigt som vi våndas och plågas i ångesttillståndet är ångest också det inre spänningstryck som uppmanar oss till förändring och som vill ta oss vidare i livet.


På Angst psykologi hjälper vi dig som individ eller organisation som fastnat i ett inre spänningstillstånd som du vill förstå bättre och ta dig vidare ifrån. 

Angst psykologi erbjuder individualterapi, handledning, konsultuppdrag för organisationer och föreläsningar anpassade efter dina behov utifrån modern psykologisk kunskap med en existentiell syn på människan som grund.

Psychologist%252520Session_edited_edited_edited.jpg
Om Angst Psykologi: Om mig
bild2_edited.jpg

ANGST PSYKOLOGI

Angst Psykologi drivs av Isak Erling, legitimerad Psykolog och fil. kand i teoretisk filosofi.


Isak är utbildad på Psykologprogrammet vid Göteborgs universitet i kognitiv beteendeterapi samt psykodymanisk terapi och genomgår för närvarande specialistutbildning i klinisk vuxenpsykologi.


Isak har flera års erfarenhet av patientnära arbete inom såväl psykiatri som primärvård och har under senaste åren arbetet på en centralt belägen vårdcentral i Göteborg. Utöver patientarbete har Isak god vana av utvecklingsarbete inom organisation, handledning och föreläsning.


Isak föreläser regelbundet på Psykologprogrammet i Göteborg inom existentiell psykologi och har tillsammans med psykolog Carl Anton Waltersson tagit fram Existentiell samtalsterapi anpassat till primärvård som tilldelats pris för bästa förbättringsprojekt 2019 av svensk förening för allmänmedicin (SFAM).

Om Angst Psykologi: Om mig
bottom of page